• ثبت نام
  •    
  • ورود به سیستم
  •    
  • نقشه سایت
  •    
  • راهنما
Arabic English Persian
  • چاپ
  • ذخيره پيوند
  • ارسال به دوست
  • Rss
  • ارتباط با ما
    آدرس: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سه راه طالقانی خیابان جواد کارگر پلاک 14 واحد 3
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • فکس : 5-77635114-021
     
    لطفا جهت مراجعه به دفتر سایت ساز، قبلا هماهنگی لازم را به عمل آورید. ساعت مراجعه حضوری: (10 الی 12) و (14 الی 16)
    info@yoursite.com : مدیریت sales@sitesaz.ir : فروش Billing@sitesaz.ir : امور مالی support@sitesaz.ir : پشتیبانی develop@sitesaz.ir : برنامه نویسی graphic@sitesaz.ir : گرافیک design@sitesaz.ir : طراحی سایت
    www.SiteSaz.ir
  • معرفی ماژول ها
    سیستم مدیریت مشتریانماژول فروشگاه سازماژول آرمون سازماژول مالی و آموزشیماژول مطلبماژول پرداخت آنلاینماژول تبلیغات
    ماژول املاکماژول مدرسهماژول فرم سازماژول خبرنامهماژول سوالات متداولماژول نمایش دهنده فضای کاربرانماژول آمار
    www.SiteSaz.ir
  • صفحه اصلي
  • معرفي كتاب
  • آلبوم تصاوير
کاربران ما

نام كاربری: *
رمز عبور: *
هنوز در سایت عضو نشده‌اید؟
ارتباط با ما

براي برقراري ارتباط با ما، لطفا نامه‌هاي خود را از طريق رايانامه:
 
hamidrezataraghi@gmail.com ارسال فرماييد.
ما در اسرع وقت به نامه‌هاي شما پاسخ خواهيم داد.

انقلاب و انقلابیگری

انقلاب و انقلابیگری
شزحی برحدیث ولایت                                                                             حمیدرضا ترقی
ایام مبارک دهه‌ی فجر است. در دهه‌ی فجر، آنچه که بر این حقیر و امثال این حقیر لازم است، دو تشکر است:
اول، شکر الهی. با کمال خشوع، با کمال تواضع، جبهه‌ی شکر بر درگاه الهی میسائیم که این توفیق را نصیب ملت ایران کرد؛ این حرکت عظیم، این کار بزرگ، این نهضت تاریخ‌ساز، به دست ملت ایران و با رهبری امام بزرگوار انجام گرفت؛ نظام اسلامی تشکیل شد؛ حرکت ملت ایران به سمت خدا، به سمت اهداف الهی، به سمت ارزشهای الهی آغاز شد. هیچ نعمتی از این بالاتر نیست و شکر الهی بر این نعمت بزرگ همیشه لازم است و در ایام دهه‌ی فجر، لازمتر.
تشکر دوم، تشکر از ملت ایران است؛ وفاداری کردند، جوانمردی به‌خرج دادند، گذشت کردند، ایثار کردند، شجاعت نشان دادند، بصیرت به‌خرج دادند؛ حضور دائمی خود را در طول این سی وچند سال آنچنان حفظ کردند که این نهال با همه‌ی خطرها، با همه‌ی مشکلات، روزبه‌روز تنومندتر شد، بارورتر شد، بالنده‌تر شد. امروز مثل همان شجره‌ی طیبه‌ای که «اصلها ثابت و فرعها فی السّماء»، در زمین زندگی بشریت ریشه دوانده است و ثمرات و آثار آن به‌طور متواتر نائل و واصل میشود.۱۳۹۰/۱۱/۱۴مقام معظم رهبری
ملت عزیز ایران در طی 38 سال عمر بابرکت انقلاب اسلامی نگذاشتند بهار انقلاب ؛ روی پاییز ببیند و همچنان بهارانقلاب را حفظ کرده اند .یعنی نگذاشتند آرمانها و شعارهای انقلاب کهنه شده یا به فراموشی سپرده شود .
زنده نگه داشتن بهار انقلاب علاوه بر حفظ آرمانها و پایبندی به اصول وتبعیت از رهبری به حفظ روحیه انقلابی در مردم نیز بستگی دارد.آنگاه که روحیه و تفکر و اقدام انقلابی از جامعه رخت بر بند د باید شاهد پاییز انقلاب بود.
ثبات درهدف
امروز حرکت انقلاب، هدفهای انقلاب، همان چیزهائی است که در روز اول ترسیم شد و امام بزرگوار و حکیم ما آنها را ترسیم کرد. این هدفها با فطرت مردم هماهنگ بود، لذا مردم آن را گرفتند؛ والّا دل میلیونها مردم را به یک سمتی متوجه کردن، کار عادی ای نیست. وقتی کسی با فطرت سخن میگوید، از خدا حرف میزند، فطرتها به او متوجه میشود؛ «لو انفقت ما فی الأرض جمیعا ما الّفت بین قلوبهم و لکنّ اللَّه الّف بینهم». دست قدرت خداست که دلها را به یک سمتی هدایت میکند؛ لذا نتیجه این میشود. در بیست و دوم بهمن، جمعیتی که در سی و هشتمین سال ولادت انقلاب اسلامی در خیابانها حضور پیدا میکنند، از جمعیت سالهای قبل بیشتر است؛ نه فقط کم نشده است، کمرنگ نشده است، بلکه پُررنگ‌تر شده است، قویتر شده است؛ برخلاف آن چیزی که در طبیعت عالم وجود دارد. شما یک سنگی را داخل آب بیندازید، یک موجی ایجاد میکند؛ اما هرچه میگذرد، لحظه لحظه این موج کوچکتر، کمتر و نامحسوس‌تر میشود، تا تمام میشود. گذشت زمان، امواج اجتماعی را خاموش میکند. این چه حقیقتی است که گذشت زمان آن را خاموش نمیکند، بلکه روزبه‌روز برجسته‌تر میکند؟ مثل حادثه‌ی کربلا. آن روز در آن بیابان خالی و بدون حضور دوستان و پُر از دشمنان، حسین‌بن‌علی (علیه‌السّلام) و یارانش به شهادت میرسند، خانواده‌اش اسیر میشوند و آنها را میبرند و تمام.
امروز بعد از گذشت قرنها، همان حادثه‌ای که باید در ظرف ده روز، پانزده روز اثری از آن نمی‌ماند و یادی از آن نمیشد، ببینید چقدر برجسته است؛ نه فقط در بین میلیونها شیعه در کشورهای مختلف، در بین مسلمانان، بلکه در بین غیر مسلمانان، نام حسین‌بن‌علی مثل خورشیدی میتابد؛ دلها را روشن میکند، راهنمائی میکند. انقلاب اینجوری است. این انقلاب هرچه زمان گذشته است، حقائق بیشتری را روشن کرده است.
علی رغم اینکه دشمنان انقلاب علیه آن در جنگ تحمیلی بسیج شدند و دهها کشور جهانی و منطقه ای کمر به سرنگونی انقلاب داشتند ولی نتیجه ای جز برجسته تر و قوی تر شدن انقلاب و ملت ایران نداشت و امروز به نظامی مقتدر و با توان دفاعی بی نظیرتبدیل شده است .
تداوم انقلاب به انقلابی ماندن ملت است
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنان مهم خود در سالروز رحلت حضرت امام با اشاره به استحکام انقلاب اسلامی بعد از گذشت ۳۷ سال افزودند: امروز شرایط ملت ایران، روشن‌تر و هموارتر از گذشته است و هزینه‌ها قابل اجتناب‌تر شده‌اند.
ایشان تأکید کردند: انقلاب با عزم، اراده و ایمان مردم به وجود آمد و با همین نیروی مردمی باقی ماند و ریشه دواند و در مقابل تهدیدهای نظامی و تحریم‌ها ایستاد و فلج نشد و شجاعانه و سربلند به حرکت خود ادامه داد که از این پس نیز باید این حرکت ادامه یابد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اینکه انقلابی بودن فقط منحصر به دوران مبارزه یا دوران امام(رحمةالله‌علیه) نیست، خاطرنشان کردند: انقلاب و انقلابیگری برای همه‌ی دوران‌ها است و انقلاب یک رود جاری است و همه‌ی کسانی که براساس شاخص‌های انقلابیگری عمل کنند، انقلابی هستند حتی جوانانی که امام(رحمةالله‌علیه) را هم ندیده باشند.
رهبر انقلاب، طرز تفکری که انقلابیگری را مساوی افراطی بودن می‌خواند، و مردم را به «تندرو» و «میانه‌رو» تقسیم می‌کند یکی از خطاها برشمردند و گفتند: چنین دوگانه‌هایی که سوغات بیگانگان و سخن دشمنان است نباید وارد فرهنگ سیاسی کشور شود..
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ممکن است فردی نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی، بهتر حرکت کند و فرد دیگری با شدت و جدیت او حرکت نکند اما هر دو انقلابی هستند و نمی‌توان هر فردی را که در مسیر شاخص‌های انقلاب قرار دارد اما خوب حرکت نمی‌کند، متهم به غیرانقلابیگری و ضد انقلاب بودن، کرد.
شاخص ومعیار انقلابی گری
رهبر انقلاب در تبیین معیارهای اصلی انقلابیگری پنج شاخص عمده را بیان کردند :
1- «پایبندی به مبانی و ارزش‌های اساسی انقلاب اسلامی»،
                «اعتقاد به اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی»،
                 «اعتقاد عمیق به محور بودن مردم»
                  «پیشرفت، تحول و تکامل»
                  «حمایت از محرومان و اقشار ضعیف»
                 «حمایت از مظلومان جهان»
ارزش هایی بود که رهبر انقلاب در تبیین اولین شاخص انقلابیگری یعنی پایبندی به اصول و مبانی انقلاب به آن اشاره کردند

2- «هدف‌گیری مستمر آرمان‌ها و همت بلند برای رسیدن به آنها»،
           در هیچ وضعی نباید از پیگیری اهداف بزرگ انقلاب و مردم منصرف شد یا به وضع موجود رضایت   
           داد؛ رهبر انقلاب «تنبلی، محافظه‌کاری و ناامیدی» را نقطه‌ی مقابل این شاخص دانستند
3-  «پایبندی به استقلال همه‌جانبه‌ی کشور»،
            استقلال از دیدگاه رهبری در سه بعد سیاسی , فرهنگی واقتصادی مورد نظر است
            معنای حقیقی استقلال سیاسی این است که فریب شیوه‌های مختلف دشمن را نخوریم و در هر موقعیتی،     مراقب استقلال داخلی، منطقه‌ای و جهانی باشیم.
            معنای استقلال فرهنگی یعنی «انتخاب سبک زندگی ایرانی اسلامی» و «پرهیز جدی از تقلید از غرب و بیگانگان».
            معنای <استقلال اقتصادی» یعنی هضم نشدن در هاضمه‌ی اقتصاد جامعه جهانی،و اقتصاد مقاومتی تنها راه تحقق استقلال اقتصادی است

4-  «حساسیت در برابر دشمن و تبعیت نکردن از او»
            همچون جبهه‌ی جنگ باید هر حرکت دشمن را رصد و تحلیل کرد، اهداف او را شناخت و با حساسیت لازم در مقابل زهر احتمالی فعالیت‌های دشمن، پادزهر آماده کرد. باید در مقابل دشمنان حساس بود و در مقابل هر پیشنهاد آنها ازجمله نسخه‌های سیاسی و اقتصادی احتیاط کرد که اگر این حساسیت باشد، «عدم تبعیت» نیز به دنبال خواهد آمد که این همان «جهاد کبیر» است.

5-  «تقوای دینی و سیاسی»..
           تقوای دینی یعنی تلاش و مراقبت برای تحقق همه‌ی اهدافی که اسلام برای جامعه تعیین و مطالبه کرده است.
شاخصه های فوق الذکر میتواند تداوم بهار انقلاب اسلامی را تضمین و تحقق آرمانها و اهداف متعالی آنرا ممکن سازد .
ملت ایران در 22بهمن باید انقلابیگری خود را به رخ دشمنان کشیده و دشمن را از توطئه علیه ایران مقتدر مایوس و نا امید سازد

تاريخ درج خبر: 1395/11/17


براي برگشت به صفحه اصلي اخبار، اينجا را كليك كنيد

صفحه اصلي   درباره ما   فضاي شخصي شما   تالار گفتمان   Site in English

تمامی حقوق استفاده از مطالب سایت محفوظ و متعلق به حمیدرضا ترقی میباشد.