• ثبت نام
  •    
  • ورود به سیستم
  •    
  • نقشه سایت
  •    
  • راهنما
Arabic English Persian
  • چاپ
  • ذخيره پيوند
  • ارسال به دوست
  • Rss
  • ارتباط با ما
    آدرس: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سه راه طالقانی خیابان جواد کارگر پلاک 14 واحد 3
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • فکس : 5-77635114-021
     
    لطفا جهت مراجعه به دفتر سایت ساز، قبلا هماهنگی لازم را به عمل آورید. ساعت مراجعه حضوری: (10 الی 12) و (14 الی 16)
    info@yoursite.com : مدیریت sales@sitesaz.ir : فروش Billing@sitesaz.ir : امور مالی support@sitesaz.ir : پشتیبانی develop@sitesaz.ir : برنامه نویسی graphic@sitesaz.ir : گرافیک design@sitesaz.ir : طراحی سایت
    www.SiteSaz.ir
  • معرفی ماژول ها
    سیستم مدیریت مشتریانماژول فروشگاه سازماژول آرمون سازماژول مالی و آموزشیماژول مطلبماژول پرداخت آنلاینماژول تبلیغات
    ماژول املاکماژول مدرسهماژول فرم سازماژول خبرنامهماژول سوالات متداولماژول نمایش دهنده فضای کاربرانماژول آمار
    www.SiteSaz.ir
  • صفحه اصلي
  • معرفي كتاب
  • آلبوم تصاوير
کاربران ما

نام كاربری: *
رمز عبور: *
هنوز در سایت عضو نشده‌اید؟
ارتباط با ما

براي برقراري ارتباط با ما، لطفا نامه‌هاي خود را از طريق رايانامه:
 
hamidrezataraghi@gmail.com ارسال فرماييد.
ما در اسرع وقت به نامه‌هاي شما پاسخ خواهيم داد.

ترقی در مراسم معرفی دبیر جدید حزب موتلفه درآذربایجان غربی

سیاست موتلفه حمایت خردمندانه ورصد هوشمندانه ونقد منصفانه دولت است
حمید رضا ترقی در مراسم معارفه دبیر جدید حزب موتلفه در استان آدربایجان غربی به تحلیل مسائل روز و رسالت موتلفه اسلامی پر داخت متن سخنان وی بقرار زیر است .
         بسم الله الرحمن الرحیم
قال الحسین ع : «إِنّی لَمْ أَخرُجْ أَشِراً و لا بَطِراً و لا مُفْسِداً و لا ظالِماً، إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی، أُریدُ أنْ آَمُرَ بالمَعروفِ و أنهی عَنِ المنکَرِ وَ اَسیرُ بِسیرَةِ جَدّی و أبی ؛ من برای جاه طلبی و کام جویی و آشوبگری و ستمگری قیام نکردم، بلکه برای اصلاح در کار امت جدم قیام کردم می خواهم امر به معروف و نهی از منکر و به شیوه جد و پدرم حرکت کنم».
      با امید به اینکه اسامی همگی حضار و ما در لیست عزاداران حسینی ثبت و ضبط گردد ایام شهادت سالار شهیدان و یارانش را تسلیت میگویم و از همکاران عزیز استان بویژه معاونت سیاسی و ریاست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب که مقدمات این جلسه را باحضور نیروهای انقلابی و حزبی فراهم کردند تشکر میکنم .
    همزمانی این تودیع و معارفه با دهه امربه معروف و نهی از منکر که یکی از رسالتهای مهم تحزب در جامعه اسلامی است را به فال نیک میگیریم  زیرا احیاء اصل هشتم قانون اساسی یکی از ماموریتهای احزاب اسلامی است
   روایتی که در ابتدای سخن از امام حسین ع نقل کردم بیانگر این حقیقت است که امام برای اجرای این فریضه مهم در جامعه اسلامی قیام کردند و این وظیفه را ماموریتی از جانب پیامبر و رهبر انقلاب اسلامی و ولی و وصی برحق او امیر مومنان علی علیه السلام میداند .
    بزرگترین منکری که امام برای آن قیام کرده و به شهادت خودش و یارانش و اسیرشدن اهل بیت منجر شد چه بود؟
از سخنرانی های امام از مدینه تا کربلا اینگونه استفاده میشود که امام بامنکرات مهم سیاسی و اعتقادی و اجتماعی به مبارزه برخاسته که عبارتند از :
1- تبدیل حکومت ولایی متصل به پیامبر به حکومت سلطنتی
2- شاخص زدائی از معیارهای رهبری درجامعه اسلامی
3- انتصاب اراذل به مسئولیتها و انزوای افاضل
4- ممانعت از تفسیر قرآن بدون اجازه حکومت سلطنتی
5- ممانعت از ذکر سخنان و احادیث پیامبرو ترویج احادیث دروغ
6- معطل کردن حدود الهی و عمل نکردن به احکام الهی
7- حاکم جائر و فاسق را اولی الامر تلقی کردن
8- خارج کردن مجاری امور جامعه از دست اسلام شناسان
9- ازبین بردن ارزشهای اسلامی درجامعه و رواج منکرات
10- تلاش برای تثبیت دین انحرافی واسلام وارونه بجای اسلام پیامبرص
11- ضدیت با اهل بیت پیامبر ص ومحجورکردن قرآن
اینها نمونه هایی از دلایل قیام امام حسین و تن ندادن به بیعت با یزید حاکم نالایق وطاغوتی وبی تفاوت شدن جامعه نسبت به آن هابود ، البته سکوت خواص و همراهی نکردن امام در مقابله با این مفاسد مزید بر علت بود
    لذا اصلاحات حسینی درجهت حاکمیت ارزشهای دینی و اسلامی در چامعه بود درحالی که اصلاحات یزیدی و منافقانه درجهت حذف ارزشهای دینی و کم رنگ شدن دین در جامعه است .
عدول از ارزشهای اسلامی و تغییر شاخصها در جامعه بعد از پیامبر ص یکباره پدید نیامد بلکه با یک شیب ملایم و غیر ملموس جامعه از ارزشها فاصله گرفت چون ابتدا از ولایت و امامت برحق فاصله گرفت .

امروز ما در شرایطی زندگی میکینیم که کوچکترین کوتاهی و مسامحه نسبت به حفظ ارزشهای اسلامی در جامعه موجب زاویه پیدا کردن حرکت جامعه با اسلام حداکثری و آرمانهای انقلاب اسلامی میشود .
    ملت ایران و رزمندگان  فداکار انقلاب اسلامی در گام اول انقلاب تحت رهبری امامین انقلاب قدمهای بزرگی در مسیر آرمانهای انقلاب برداشته است و دستاوردهای بی نظیری را علی رغم جنگ تحمیلی و تحریمهای فلج کننده دشمن و تهاجم فرهنگی پدید آورده که حیرت جهانیان را بر انگیخته است .
    ولی در پاسخ به منتقد ین و افراد دغدغه مندی که نگران ریزش قشر متوسط و حامیان انقلاب در اثر تاخیر در رسیدن به آرمانها هستند باید به این نکته توجه کرد که:
   اولا، توقع ما از نظام اسلامی باید متناسب با ساختار آن یعنی جمهوری اسلامی باشد نه حکومت اسلامی ؛ درجمهوری اسلامی امور اجرائی و قانون گذاری دست منتخبین مردم است و هرگونه ضعف و نا کارآمدی مربوط به انتخاب مردم است .
  ثانیا ؛ جامعه نمونه اسلامی و آرمانهایی که برای انقلاب اسلامی توسط اسلام و امام و رهبری ترسیم شده در قله ایست که برای دستیابی به آن هنوز راه طی نشده ی زیادی داریم اگر راه رفته خوبی هم داشته ایم . اینک چهله اول انقلاب را با همه موانع و چالشها و مشکلات بیرونی و داخلی پشت سر گذاشته ایم ولی از مراحل ینج گانه انقلاب دومرحله :"انقلاباسلامی "و "استقرار نظام اسلامی " را طی کرده این و لی سه مرحله دیگر یعنی "دولت سازی اسلامی " و"جامعه سازی اسلامی " و "تمدن سازی نوین اسلامی" باید درگام دوم انقلاب برداشته شود . لذا بخش عمده آرمانها ی انقلاب
درگام دوم تحقق خواهد یافت و طعم شیرین عدالت و رفاه و پیشرفت و معنویت و امنیت و آسایش را آنوقت بیشتر خواهیم چشید . بنابر این در ارزیابی عملکرد انقلاب و نظام اسلامی باید هم معدل کل را نگاه کرد و هم اینکه در کجای مسیر هستیم .
     درنگاه کلی به عملکرد انقلاب توفیقات فراوانی در عرصه های مختلف بدست آورده ایم و علی رغم مشکلات و چالشهای پیش روی دستاوردهای انقلاب قابل دفاع و ملموس است ؛ اما نه به انتهای راه و مقصد رسیده ایم و نه آنچه درحال حاضر داریم مطلوب ماست ،ولی با اول انقلاب تفاوت شگرفی پیدا کرده ایم .
    ولی یقینا اصلاحات مو رد نیاز درعرصه های مختلف اعم از اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و مدیریتی لازم است
چند نکته در گام دوم باید مورد توجه و عمل ماقرار بگیرد :
1- مسئولیت پذیری و خودسازی جوانان
همین طور که از جمع شما دوستان پیداست در این استان هم احساس میشود در جوانان یک بی علاقگی سیاسی پدید آمده و بنظر میرسد جوانان ساختارهای سیاسی را رها کرده اند ومشارکت خود را درسیاستهای اعتراضی افزایش داده اند که این شرایط ناشی از چند موضوع است :الف)- کاهش اعتماد به نهادهای سیاسی  ب)- کمبود شناخت نسبت به احزاب   ج)- ضعف درجامعه پذیری سیاسی و دینی درنسل جوان د)- فرهنگ فرد گرائی وعدم جمع گرائی .
این نسل کمتر تحت تاثیر خانواده و مدرسه هستند و بیشتر درفضای مجازی بسر میبرند و متاثر از آن فضا هستند
درچنین شرایطی احزاب باید برای جذب جوانان سیاسی و غیر سیاسی برنامه ریزی کنند زیرا جوانان با دریافت آگاهی و اطلاعات و اعتماد و احساس کارآئی و مسئولیت پذیری به سیاست نزدیک می شوند .
بهبود وضع اقتصادی مردم و جوانان تاثیر مثبتی بر افزایش تمایلات سیاسی جوانان دارد .
هرچه احزاب از ظرفیت بسیج کنندگی بیشتری برخوردارباشند مشارکت سیاسی جوانان افزایش می یابد .ما در برنامه اجرائی خط مشی سه ساله حزب به این موضوع پرداخته و توجه به جوانان و کادرسازی از آنها برای آینده انقلاب را ضروری دانسته ایم .
2- تشکیلات گرائی باید در جامعه گسترش یابد
امروز بعضی از مسئولان عدم عضویت در احزاب را یک ارزش تلقی میکنند ولو اینکه با حمایت احزاب رای آورده باشند؛ درحالی که امروز هیچ کاری در کشور بدون تشکیلات سامان نمی گیرد ولو تشکل ها صنفی باشند .
سیاست تشکل ناپذیری در دولتها ی گذشته تا کنون ناشی از حاکمیت تفکر نولیبرالی بر دولتها بوده ، دولتها با احزاب بازی کرده اند و از ظرفیت آنها استفاده نکرده اند و نوعا آنها را مزاحم خود تلقی کرده اند مگر حزبی که خود دولت ساخته باشد . لازمه ی این گرایش به تحزب و تشکل کاهش هزینه های سیاسی تحزب در جامعه است .
3- جامعه پذیری سیاسی را در بین مردم و نسل جدید توسعه دهیم
مادر جامعه پذیر شدن نسل جدید کوتاهی های زیادی کرده ایم ؛ مردم سالاری دینی مستلزم جامعه پذیری سیاسی و دینی است و اگر چه خود مردم و رهبری دراین زمینه گامهایی برداشته اند ولی دستگاههای دولتی دراین رابطه عقب هستیم
4- جامعه سازی اسلامی بعنوان مرحله سوم انقلاب 
حزب موتلفه اسلامی در مجمع سیزدهم خود تلاش برای جامعه سازی اسلامی را یکی از خط مشی های اصلی خود قرار داده و تا جامعه نمونه اسلامی را نسازیم خیلی از این مشکلات حل نمی شود که برای آن راهکارهای متعددی را پیش بینی کرده ایم و باید بدنه حزب بدان توجه و عمل کنند .
5- فرصت دولت سیزدهم برای اصلاحات و حرکت درریل انقلاب
دولت سیزدهم مورد حمایت نیروهای انقلاب بوده و با حمایت آنها روی کار آمده و اقتضا میکند با سپردن مسئولیتها به عناصر مومن و انقلابی این تغییر ریل صدرت گیرد ؛ دولت سیزدهم به علت عدم تکیه به احزاب مورد وثوق وعلی رغم استعلام از همه برای معرفی نیروهای کارآمد ولی عملا این وعده محقق نشده و فرصت
یک تغییر و تحول اساسی از دست رفته است.
    6-دولت سازی اسلامی بدون تاخیر باید زودتر شکل بگیرد
         هنوز متاسفانه  نتوانسته ایم دولت اسلامی را در جمهوری اسلامی تشکیل بدهیم و دولت سازی اسلامی مستلزم
        کاردر سازی و تعریف شاخصه های دولت اسلامی  است
        دراین راستا نقش خانواده و مدارس  و دانشگاه و رسانه ها بسیار خظیر و مهم است .
    7-حفظ وحدت و انسجام و پرهیز از تفرقه
       ما معتقدیم عبور از مشکلات کشور بدون حفظ و تحکیم وحدت و انسجام میسر نیست باید همه با تغایر های موهوم
       بین گروهها مقابله کنند و یکپارچه از دولت برای اصلاحات اقتصادی و سیا سی و اجتماعی و فرهنگی حمایت و
       پشتیبانی کنند .البته این نافی نقد منصفانه عملکرد مسئولین نیست . ولی محتاج  هماهنگی و وحدت است و لازم است  
       حزب موتلفه بابررسی مشکلات وضعفها ی استان پیشنهادات خوبی را برای مسئواین استان ارئه دهند  .خوشبختانه    
       در استان آذربایجان غربی ائتلاف نیروهای انقلاب و موتافه همکاری نزدیکی دارند و این هماهنگی باید استمرار و ا
       ادامه یابد
در پایان این مراسم آقای سیف حقیقت بعنوان دبیر جدید حزب موتلفه  اسلامی آذربایجان غربی نعرفی و از زحمات دبیران قبلب اقای عماری و رضائیه تقدیر و تشکر بعمل آمد .

تاريخ درج خبر: 1401/05/17


براي برگشت به صفحه اصلي اخبار، اينجا را كليك كنيد

صفحه اصلي   درباره ما   فضاي شخصي شما   تالار گفتمان   Site in English

تمامی حقوق استفاده از مطالب سایت محفوظ و متعلق به حمیدرضا ترقی میباشد.