• ثبت نام
  •    
  • ورود به سیستم
  •    
  • نقشه سایت
  •    
  • راهنما
Arabic English Persian
  • چاپ
  • ذخيره پيوند
  • ارسال به دوست
  • Rss
  • ارتباط با ما
    آدرس: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سه راه طالقانی خیابان جواد کارگر پلاک 14 واحد 3
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • فکس : 5-77635114-021
     
    لطفا جهت مراجعه به دفتر سایت ساز، قبلا هماهنگی لازم را به عمل آورید. ساعت مراجعه حضوری: (10 الی 12) و (14 الی 16)
    info@yoursite.com : مدیریت sales@sitesaz.ir : فروش Billing@sitesaz.ir : امور مالی support@sitesaz.ir : پشتیبانی develop@sitesaz.ir : برنامه نویسی graphic@sitesaz.ir : گرافیک design@sitesaz.ir : طراحی سایت
    www.SiteSaz.ir
  • معرفی ماژول ها
    سیستم مدیریت مشتریانماژول فروشگاه سازماژول آرمون سازماژول مالی و آموزشیماژول مطلبماژول پرداخت آنلاینماژول تبلیغات
    ماژول املاکماژول مدرسهماژول فرم سازماژول خبرنامهماژول سوالات متداولماژول نمایش دهنده فضای کاربرانماژول آمار
    www.SiteSaz.ir
  • صفحه اصلي
  • معرفي كتاب
  • آلبوم تصاوير
کاربران ما

نام كاربری: *
رمز عبور: *
هنوز در سایت عضو نشده‌اید؟
ارتباط با ما

براي برقراري ارتباط با ما، لطفا نامه‌هاي خود را از طريق رايانامه:
 
hamidrezataraghi@gmail.com ارسال فرماييد.
ما در اسرع وقت به نامه‌هاي شما پاسخ خواهيم داد.

مشکلات امروزی کشور ناشی از انتخاب ما و نه انقلاب است/

کارشناس مسائل سیاسی:

مشکلات امروزی کشور ناشی از انتخاب ما و نه انقلاب است/ ضرورت نقش‌آفرینی دولت برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات


مرصاد نیوز: کارشناس مسائل سیاسی گفت: که امروز در کشور وجود دارد، ناشی از انتخاب و نه انقلاب ماست.
حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: همان‌گونه که بارها رهبر انقلاب و امام راحل پیش از ایشان تاکید کردند، مشارکت مردم در سرنوشت خود به‌دنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک سیاست استراتژیک و مردم سالارانه در کشور مورد توجه نظام قرار دارد.
وی افزود: باید همه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی مشارکت مردم را در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی افزایش دهند و سعی کنند مردم در این عرصه‌ها حضوری جدی و تعیین کننده داشته باشند.
ترقی تصریح کرد: حضور مردم صرفا نباید به انتخابات و مراسمات راهپیمایی‌ محدود شود بلکه باید زمینه‌های حضور مردم در همه عرصه‌ها اعم از اقتصاد، فرهنگ، حل مشکلات اجتماعی، ایجاد نوآوری و خلاقیت در کشور و دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران فراهم شود.
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که مردم می‌توانند نقش بسیار موثری در آن می‌توانند داشته باشند، سپردن مسئولیت‌های قانون‌گذاری، اجرایی و رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران به افراد صالح است که در این راستا مردم یا با واسطه یا به‌صورت مستقیم می‌توانند نسبت به حضور در انتخابات و رأی‌دادن حق حاکمیت ملت را اعمال کنند.
ترقی اذعان کرد: اگر مردم بر اساس قانون اساسی از اعمال حق حاکمیت خود استفاده نکنند، به‌طور طبیعی اکثریت جامعه این حق را استفاده می‌کنند و افرادی که در عرصه سیاسی مشارکت نداشته باشد یا در انتخابات حضوری فعال نداشته باشد نمی‌تواند معترض باشد که چرا منتخبین مطابق با خواست یا نیاز آنها عمل نکردند.
وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد آحاد ملت ایران به‌عنوان یک وظیفه ملی و دینی و تکلیف شرعی باید از حق خود در قالب مشارکت در تعیین قانون‌گذاران، مجریان و مسئولان کشور، استفاده کنند و خود را در این انتخاب شریک و سهیم بدانند.
مردم نتیجه عملکرد منتخبین را ناشی از اراده خود تلقی کنند
ترقی اذعان کرد: باید نتیجه و محصول عملکرد منتخبین را هم ناشی از اراده خود تلقی کنند نه اینکه تصور کنند اگر کسی را انتخاب کنند، دیگر عملکرد وی ربطی به آنها ندارد و‌ آن را به‌حساب دین اسلام بگذارند بلکه باید به‌حساب انتخاب مردم گذاشته شود.
وی افزود: یکی از مباحثی که معمولا در عرصه سیاسی مطرح می‌شود این است مشکلاتی که امروز در کشور وجود دارد، ناشی از انتخاب و نه انقلاب ماست، انقلاب و اسلام به‌خودی خود به‌غیر از خوبی، سعادت و موفقیت برای ما ثمره دیگری ندارد اما انتخاب ما باعث می‌شود گاهی اوقات مشکلاتی را برای کشور پدید آورد.
ترقی گفت: اگر مردم در انتخاب مسئولان کشور دقت کنند و با مشارکت فعال و آگاهانه در عرصه سیاسی حضور داشته باشند، یقینا بسیاری از مشکلات کشور هم برطرف خواهد شد که البته اکنون این مشکلات سبب نارضایتی برخی از مردم شده است.
مشارکت در عرصه انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است
وی عنوان کرد: به‌طور طبیعی مشارکت در عرصه انتخابات یک وظیفه شرعی و ملی است اما باید زمینه و انگیزه این مشارکت را در جامعه به چند عامل مرتبط داشت.
ترقی خاطرنشان کرد: جریان‌های فعال در عرصه سیاسی کشور باید بتوانند مردم، احساسات و توجه آنها را به مشارکت در انتخابات افزایش دهند و مردم را متوجه مسئولیت و رسالتشان در انتخاب صحیح مسئولان، قانون‌گذاران و مجریان بکنند.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: درهمین راستا ما باید زمینه فعالیت احزاب و تشکل‌های سیاسی و مدنی در جامعه افزایش یابد تا آنها بتوانند رسالت خود را در زمینه آگاه‌سازی مردم ایفا کنند.
ترقی گفت: این موضوع منوط به حمایت مالی از تشکل‌ها است، در واقع به‌میزانی که تشکل‌های سیاسی و مدنی می‌توانند در افزایش مشارکت مردم در عرصه سیاسی تلاش کنند، از آنها حمایت مالی به‌عمل آید تا این رسالت را به‌نحو مطلوبی انجام دهند.
وی افزود: ایجاد رقابت سالم، اخلاقی و مبتنی بر تقوای سیاسی میان داوطلبان و نامزدهایی که می‌خواهند خود را برای پذیرش این مسئولیت به‌ مردم عرضه کنند  هم نیازمند وضع اصول و روشی صحیح برای رقابت است که مورد تاکید مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های اخیر هم بود.
ضرورت توجه به نحوه و سلامت رقابت
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: به‌فرموده مقام معظم رهبری باید در راستای توجه به مسأله رقابت، هم شیوه و نحوه و سلامت رقابت مشخص شود و بدون تخریب یکدیگر، افراد در راستای اثبات توانمندی‌ها، علم و آگاهی خود برای پذیرش آن مسئولیت اقدام کنند، نه اینکه خود را از طریق نفی، طرد، تخریب دیگران به این پست و موقعیت برسانند.
ترقی اذعان کرد: همچنین در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، ما به‌دنبال افرادی برویم که توانمندی و صلاحیت لازم را برای پذیرش این مسئولیت دارند اگرچه ممکن است خود رغبتی برای پذیرش آن نداشته باشند.
وی افزود: معمولا دستگاه‌ها، تشکل‌ها و گروه‌های مردمی درباره افرادی که خود نامزد می‌شوند، به بحث و تبادل نظر می‌پردازند و گزینه‌های خود را از میان آنها برمی‌گزینند درحالی‌که برخی افراد حاضر به مطرح کردن خود نیستند اما توانایی لازم را برای پذیرش مسئولیت در دستگاه‌های اجرایی دارند و تنها کسی سراغ آنها نمی‌رود.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: اینکه ما بتوانیم افراد واجب شرایط را که توانمندی و کارایی بالایی دارند به مردم معرفی کنیم،مسأله بسیار مهمی است که‌ می‌تواند بر نتیجه رأی مردم آثار مثبتی بگذارد و انگیزه مردم را برای شرکت در انتخابات افزایش دهد زیرا احساس می‌کنند این انتخاب سبب تأثیرگذاری بر سرنوشتشان خواهد شد.
ترقی تصریح کرد: نقش دولت در کسب رضایتمندی مردم از وضعیت اقتصادی و معیشتی نقش بسیار موثری بر افزایش مشارکت مردم دارد زیرا اگر مردم احساس کنند انتخاب آنها سبب گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌های معیشتی آنها خواهد شد و رونقی در کسب و کار آنها پدید می‌آورد و سبب رنگین شدن سفره آنها و برآمدن از پس مشکلات تورم و گرانی می‌شود، این انگیزه‌ها در افزایش مشارکت مردم نقش بسیار موثری خواهد داشت درنتیجه انتظار می‌رود که دولت نقش اصلی را ایفا کند.

انتهای پیام/

تاريخ درج خبر: 1402/03/01


براي برگشت به صفحه اصلي اخبار، اينجا را كليك كنيد

صفحه اصلي   درباره ما   فضاي شخصي شما   تالار گفتمان   Site in English

تمامی حقوق استفاده از مطالب سایت محفوظ و متعلق به حمیدرضا ترقی میباشد.