• ثبت نام
  •    
  • ورود به سیستم
  •    
  • نقشه سایت
  •    
  • راهنما
Arabic English Persian
  • چاپ
  • ذخيره پيوند
  • ارسال به دوست
  • Rss
  • ارتباط با ما
    آدرس: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سه راه طالقانی خیابان جواد کارگر پلاک 14 واحد 3
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • فکس : 5-77635114-021
     
    لطفا جهت مراجعه به دفتر سایت ساز، قبلا هماهنگی لازم را به عمل آورید. ساعت مراجعه حضوری: (10 الی 12) و (14 الی 16)
    info@yoursite.com : مدیریت sales@sitesaz.ir : فروش Billing@sitesaz.ir : امور مالی support@sitesaz.ir : پشتیبانی develop@sitesaz.ir : برنامه نویسی graphic@sitesaz.ir : گرافیک design@sitesaz.ir : طراحی سایت
    www.SiteSaz.ir
  • معرفی ماژول ها
    سیستم مدیریت مشتریانماژول فروشگاه سازماژول آرمون سازماژول مالی و آموزشیماژول مطلبماژول پرداخت آنلاینماژول تبلیغات
    ماژول املاکماژول مدرسهماژول فرم سازماژول خبرنامهماژول سوالات متداولماژول نمایش دهنده فضای کاربرانماژول آمار
    www.SiteSaz.ir
  • صفحه اصلي
  • معرفي كتاب
  • آلبوم تصاوير
کاربران ما

نام كاربری:  
رمز عبور:  
هنوز در سایت عضو نشده‌اید؟
ارتباط با ما

براي برقراري ارتباط با ما، لطفا نامه‌هاي خود را از طريق رايانامه:
 
hamidrezataraghi@gmail.com ارسال فرماييد.
ما در اسرع وقت به نامه‌هاي شما پاسخ خواهيم داد.

غفوری‌فرد خالصانه به نظام و انقلاب خدمت ‌کردولی با نماز یکی از سران فتنه به او ظلم شد

حمیدرضا ترقی:
غفوری‌فرد خالصانه به نظام و انقلاب خدمت ‌کردولی با نماز یکی از سران فتنه به او ظلم شد
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: مرحوم غفوری فرد شخصیت سیاسی کاملا مطرح، میانه رو و متعادل بود.
به گزارش مشرق، حسن غفوری‌فرد، رئیس سابق هیات بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از تحمل بیش از یک سال بیماری و چند روز بستری‌ شدن در بیمارستان صبح امروز (پنجشنبه ۱۸ اسفند) در ۷۹ سالگی درگذشت.
حمیدرضا ترقی درباره درگذشت حسن غفوری فرد گفت: مرحوم غفوری فرد از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا بود که از ابتدای انقلاب اسلامی در دولت های مختلف مسئولیت وزارت را بر عهده داشت. او جزء نیروهای مخلص، صاحب فکر و فعال در عرصه های مختلف بود.
وی با اشاره به سوابق مبارزاتی مرحوم غفوری فرد علیه رژیم پهلوی افزود: او در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی، حزب موتلفه اسلامی و جامعه اسلامی مهندسین عضویت داشت. مرحوم غفوری فرد شخصیت سیاسی کاملا مطرح، میانه رو، متعادل و فعال و عضو شورای مرکزی اتحادیه احزاب سیاسی آسیا بود.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به کاندیداتوری مرحوم غفوری فرد در چند دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: مرحوم غفوری فرد برای گرم نگه داشتن شور و رقابت انتخاباتی بیشتر وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری شد. او همواره در مسئولیت های مختلف سعی داشت خالصانه خدمت خودش را نصبت به نظام و انقلاب انجام دهد.
وی با بیان به خاطره ای از مرحوم غفوری فرد ادامه داد: با آقای غفوری فرد در چند سفر خارجی به چین و سریلانکا درباره احزاب سیاسی آسیا همراه بود. او وسواس زیادی در وضو گرفتن و نمازخواندن سر وقت داشت، گاهی اوقات دقیقه ۹۰ به پرواز می رسیدیم. یادم هست که همواره هنگام سخنرانی مقید بود که وضو داشته باشد. در مجموع دکتر غفوری فرد خیلی قید و قیودش به آموزه های دینی و احکام اسلامی ثابت بود.متاسفانه خانواده ایشان با اقدام به تشییع از جماران و نماز خواندن بکی از سران فتنه بعد از نماز با عظمت رهبر معظم انقلاب درحق او ظلم کردند 

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین درمصاحبه با صبح نو
مرحوم غفوری فرد نه تنــدرو بود نه ایسـتا
مرحوم آقای غفوری‌فرد، تحصیل‌کرده آمریکا و عضو انجمن اسلامی دانشجویان در این کشور بود که عرق ملی و دینی بسیار قوی داشت. بعد از فارغ‌التحصیلی در آمریکا و آمدن به ایران، جزء نیروهایی بود که در دولت مرحوم شهید رجایی، به‌عنوان یکی از وزرا در نظر گرفته شد و به فعالیت‌های خود بعد از پیروزی انقلاب در قالب نیروهای اصول‌گرا و انقلابی، ادامه داد. ایشان با توجه به تخصص در زمینه فیزیک هسته‌ای، مدتی در وزارت نیرو مسئولیت داشت. همچنین فعالیت‌های سیاسی خود را ابتدا در حزب جمهوری اسلامی با همراهی شهید بهشتی، مقام معظم رهبری و آقای هاشمی‌رفسنجانی دنبال کرد و به دنبال آن، استاندار خراسان شد. در دوران استانداری خراسان و با توجه به درگیری میان دو جریان لیبرالی بنی‌صدر و مرحوم شهیدبهشتی، جزء کسانی بود که از مواضع شهیدبهشتی و شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی حمایت می‌کرد. ایشان در سال‌های بعد و در ادوار مجلس، نمایندگی مردم را نیز به‌عهده گرفت. آقای غفوری‌فرد به موازات قانون‌گذاری و با توجه به روحیات فرهنگی و دانشگاهی، به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی رفت و سعی داشت به عنوان عنصری فعال و مفید ظاهر شود. ایشان در لغت‌نامه‌ای که تاکنون ٩ جلد آن تدوین شده (در این مجموعه معانی لغات مختلف بعد از انقلاب اسلامی گردآوری شده است) و کار بسیار سنگینی است، نقش و مسئولیت داشت. آقای غفوری‌فرد هم کار فرهنگی انجام می‌داد و هم در امور سیاسی، علاوه بر اینکه یک نیروی تشکیلاتی و حزبی بود، به علت ارتباطاتی که از طریق مجلس با اتحادیه احزاب سیاسی آسیا پیدا کرده بود، بعد از اینکه عضو شورای مرکزی حزب موتلفه شد، به عضویت شورای مرکزی اتحادیه احزاب آسیا هم درآمد. ایشان همیشه جزء نیروهای فعال در اتحادیه احزاب آسیایی بود و می‌توانست به زبان انگلیسی، در این مجامع حضور پیدا کند. ایشان در قضایای سال ٨٨، شبهه‌ای برایش پیش آمد و گفت که من به موسوی رای دادم اما بعدا مواضعش را با توجه به نقطه‌نظرات حزب موتلفه و مرحوم آقای عسگراولادی، اصلاح کرد و نشان داد که در نقدپذیری، سعه‌صدر و روحیه بسیار صبوری داشت ،در مجموع می‌شود گفت که آقای غفوری‌فرد، جزء عناصری بود که نه تندرو بود و نه ایستا. ایشان عنصر فعال و متعادلی بود که در خانه احزاب هم دو طرف (اصول‌گرا و اصلاح‌طلب) ایشان را قبول داشتند. در انتخابات اخیر نیز ایشان به عنوان مسئول فراکسیون احزاب اصول‌گرا، تعیین شد. در حوزه اجرایی نیز در مواردی که مسئولیت‌ها کاملا با تخصصش همراه بودند، چه در دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین و چه در بحث‌های قانون‌گذاری و فرهنگی، همیشه عنصر اهل نظر و با مطالعه بود که ایشان را به نیرویی مفید در همه عرصه تبدیل کرده بود.

تاريخ درج خبر: 1401/12/26


براي برگشت به صفحه اصلي اخبار، اينجا را كليك كنيد

صفحه اصلي   درباره ما   فضاي شخصي شما   تالار گفتمان   Site in English

تمامی حقوق استفاده از مطالب سایت محفوظ و متعلق به حمیدرضا ترقی میباشد.