تخریب کنندگان مجلس یازدهم نگران کارآمدی این مجلس هستند/ نمی خواهند مجلسی تشکیل شود که بتواند اهداف گام دوم انقلاب را محقق کند
حمیدرضا ترقی، عضو ارشد موتلفه و فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آریا در ارتباط با تخریبهایی که علیه منتخبین مجلس یازدهم صورت میگیرد اظهار داشت: طبیعی است اصولا کسانی در حال حاضر مجلس یازدهم را تخریب می کنند که یا زمینه ای برای رای آوری نداشتند یا رد صلاحیت شدند و یا اینکه اصولا نمی خواهند مجلسی انقلابی تشکیل شود که بتواند اهداف و آرمان های انقلاب را در گام دوم محقق کند.
وی افزود: بدون شک اگر منتقدین را مورد ارزیابی قرار دهید و جریان شناسی کنید، کاملا مشخص می شود که طیفی که امروز به مقابله با مجلس یازدهم که هنوز تشکیل نشده پرداختند، دغدغه و نگرانیشان کارآمدی مجلس یازدهم؛ حل مشکلات مردم و افزایش امید مردم به نیروهای انقلاب و کارآمدی است که به پای کل نظام تمام می شود. به همین خاطر سعی دارند با تخریب مجلس یازدهم مردم را همچنان به سوی ناامیدی سوق دهند.
خبرگزاری آریا- تخریب مجلس یازدهم و هجمه ها علیه مجلسی که هنوز روی کار نیامده است، از سوی برخی از همان زمان انتخابات و از بدو انتشار نتیجه آرای انتخابات مجلس یازدهم آغاز شد.
گروه سیاسی؛ زینب میر آخوری: محمود صادقی، نماینده پرحاشیه و اصلاح طلب، از همان ابتدا در توئیتی با تخریب مجلس یازدهم اضافه شدن ایران به اصطلاح به لیست سیاه FATF را نتیجه مجلس یازدهم دانست! درحالی که کارشناسان مطرح می کنند که لیست سیاهی در این حوزه وجود ندارد و به طور کل این موضوع ساخته و پرداخته ژورنالیسم غربی و جریان اصلاح طلب است.
از سوی دیگر، شهاب الدین بی مقدار، نماینده اصلاح طلب تبریز در اظهار نظری جالب در همان روزهای ابتدایی اعلام نتایج انتخابات عنوان کرد: «مجلس جدید نمی تواند کاری برای مردم انجام دهد.»
البته در همان روزها عباس عبدی از فعالین سیاسی اصلاح طلب نیز با ناامیدی تمام از مجلس یازدهم سخن گفت.
عبدی اظهار داشت: «اصولگرایان با وضعیت و رفتار کنونی مطلقا قادر نیستند به نیروهای خود و بدنه اجتماعی خود بیافزایند و تاکید میکنم همین نیروهایی هم که دارند بخشی از آن به دلیل تعلقاتی است که در بدنه قدرت و همچنین منافع مالی و شغلی که برای آنها به دنبال دارد رقم خورده و انها را بهم نزدیک کرده است؛ بنابراین انها قادر نیستند آرای دیگران را به نفع خود به دست بیاورند و قادر نیستند تغییر جدی و مثبتی در وضعیت جامعه ایجاد کنند مگر آنکه استحاله شوند.»
محمد مهاجری نیز در روزنامه ایران با القای ناامیدی به جامعه درباره مجلس یازدهم نوشت: «شما نمیتوانید به آدم 140 سانتیمتری بگویید کاپیتان تیم بسکتبال شود. او میتواند در مسابقه دیگری شرکت کند و در آنجا موفق شود. نیروی سیاسی بیسابقه و شناخته نشده یعنی کسی که به درد مجلس نمیخورد؛ البته میتواند تاجر و کاسب باشد یا حتی در دانشگاه درس بدهد. با داوطلبانی که من در این دوره دیدم، از مجلس یازدهم نه مدرس درمیآید و نه «در رأس امور بودن مجلس»
اینها تنها گوشه ای از انتقادات به مجلس یازدهم است که از سوی سیاسیون و کارشناسان در محافل سیاسی و رسانه ای مطرح شده و هم اکنون با موج جدید تخریب ها روبرو هستیم؛ در ادامه به اظهار نظرها و یادداشت های جدیدی که در این روزها پیرامون مجلس یازدهم می پردازیم؛
مجلس یازدهم به دنبال براندازی دولت روحانی است/ برخی تصاحب صندلی قدرت را فقط در تخریب میبینند
اعتماد آنلاین نوشت: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر میرسد رقابت بر سر صندلی ریاست میان سرلیستهای تهران و یکی از نمایندگان قم باشد، اما احتمال دارد در این میان فرد دیگری رئیس مجلس یازدهم شود.
غلامرضا حیدری، نماینده تهران و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در مورد رابطه میان مجلس یازدهم و دولت روحانی گفت: با توجه به تبلیغات نمایندگان مجلس یازدهم در زمان انتخابات، به نظر نمیرسد رابطه خوبی میان مجلس آینده و دولت برقرار شود. حتی یکی از کاندیداها کلیپی پخش کرد که، مردم وقتی میخواهید به فلان کاندیدا رأی بدهید سوال کنید که میخواهد استیضاح رئیسجمهور را امضا کند؟ این بدان معناست که اینها میخواهند به سمت براندازی دولت بروند. اما در این میان چیزی گیر مردم و منافع ملی نمیآید. البته امیدواریم بلای کرونا در برخی ذهنیتها تحول ایجاد کند.
او ادامه داد: برخی افراد تصاحب صندلی قدرت را فقط در تخریب میبینند و تنها چیزی که برایشان موضوعیت ندارد منافع ملی است. با توجه به آنچه تاکنون از مجلس یازدهمیها دیدهایم، آنها به دنبال بهبود روابط خارجی نیستند. در حالی که بهبود روابط خارجی یکی از شاهکلیدها برای بهبود شرایط کشور است. مجلس یازدهمیها به دنبال حل FATF نیستند. بنابراین قطعاً از نظر روابط بانکی در تگنای شدیدتر قرار میگیریم.
حیدری در پاسخ این پرسش که رئیس مجلس یازدهم چه کسی خواهد بود گفت: برای پیشبینی کردن در مورد رئیس مجلس آینده زود است، چون اختلافنظر میان اصولگرایان برای ریاست مجلس یازدهم زیاد است. به نظر میرسد رقابت بر سر صندلی ریاست میان سرلیستهای تهران و یکی از نمایندگان قم باشد، اما احتمال دارد در این میان فرد دیگری رئیس مجلس یازدهم شود. |