• ثبت نام
  •    
  • ورود به سیستم
  •    
  • نقشه سایت
  •    
  • راهنما
Arabic English Persian
  • چاپ
  • ذخيره پيوند
  • ارسال به دوست
  • Rss
  • ارتباط با ما
    آدرس: تهران خیابان شریعتی بالاتر از سه راه طالقانی خیابان جواد کارگر پلاک 14 واحد 3
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • تلفن واحد فروش : 5-77635114-021
    • فکس : 5-77635114-021
     
    لطفا جهت مراجعه به دفتر سایت ساز، قبلا هماهنگی لازم را به عمل آورید. ساعت مراجعه حضوری: (10 الی 12) و (14 الی 16)
    info@yoursite.com : مدیریت sales@sitesaz.ir : فروش Billing@sitesaz.ir : امور مالی support@sitesaz.ir : پشتیبانی develop@sitesaz.ir : برنامه نویسی graphic@sitesaz.ir : گرافیک design@sitesaz.ir : طراحی سایت
    www.SiteSaz.ir
  • معرفی ماژول ها
    سیستم مدیریت مشتریانماژول فروشگاه سازماژول آرمون سازماژول مالی و آموزشیماژول مطلبماژول پرداخت آنلاینماژول تبلیغات
    ماژول املاکماژول مدرسهماژول فرم سازماژول خبرنامهماژول سوالات متداولماژول نمایش دهنده فضای کاربرانماژول آمار
    www.SiteSaz.ir
  • صفحه اصلي
  • معرفي كتاب
  • آلبوم تصاوير
کاربران ما

نام كاربری: *
رمز عبور: *
هنوز در سایت عضو نشده‌اید؟
ارتباط با ما

براي برقراري ارتباط با ما، لطفا نامه‌هاي خود را از طريق رايانامه:
 
hamidrezataraghi@gmail.com ارسال فرماييد.
ما در اسرع وقت به نامه‌هاي شما پاسخ خواهيم داد.

راه رفع تحریم نتیجه نداد،راه خنثی کردن تحریم رابروید

راه رفع تحریم نتیجه نداد،راه خنثی کردن تحریم رابروید


شرحی بر حدیث ولایت                                                                                  حمیدرضا ترقی

  مشکل اقتصاد کشور نداشتن راهکار یا ندانستن راهکار نیست؛ راهکارها را کارشناسان میدانند. من میبینم از دولتی‌ها، از کسانی که در بخشهای دولتی هیچ مسئولیّتی ندارند امّا اقتصاددانند، از دانشگاهی‌ها، همه‌ چیزهای مشترکی را بیان میکنند. هم آن که در دولت است، هم آن که در مجلس است یا آن که در دانشگاه است، وقتی میخواهند راهکار ارائه بدهند، راهکارهای مشترکی را، چیزهای مشترکی را [بیان میکنند]. بنابراین راهکارها معلوم است. ما چه کم داریم؟ آنچه ما نیاز داریم، یک همّت و شجاعت و اهتمام جدّی و پیگیری است؛ این را ما لازم داریم.مقام معظم رهبری  1399/09/04  


رهبر معظم انقلاب در دیدار شورای عالی اقتصادی کشور با حضور سران سه قوه برای چندمین بار دولت و مسئولین اقتصادی کشور را به حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بویژه اقشار ضعیف فراخوانده وراه کار های این اقدام را مورد تا کید قرار دادند . تاکید معظم له بر اینکه راهکار ها مشخص و بعضا قانونی شده ویا درسیاستها وشعار هرسال بدان توصیه شده شده حاکی از این واقعیت است که ریشه عدم حل مشکلات اقتصادی "راه حل " نیست بلکه :همت و اهتمام جدی وشجاعت و پیگیری لازم در مجریان وجود ندارد.
اینک ذبلا راهکا رهای معظم له در گذشته رابرای حل مشکلات اقتصادی کشور بازخوانی میکنیم:
راه مقابله با حربه تحریم
تحریم اقتصادی در طول سی‌وپنج‌سال گذشته یکی از حربه‌های اصلی مستکبران علیه ملت انقلابی ایران بوده است. رهبر انقلاب در دیدار اخیر با مردم آذربایجان راه حل مشکلات اقتصادی و تحریم را اقتصاد مقاومتی و تکیه به نیروی درونی مردم دانستند و با یادآوری گذشت یک سال از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، به مسئولین توصیه کردند که تدبیرشان را برای سپردن امور به مردم به کارگیرند. در مجموعه‌ی پیش رو بخشی از بیانات رهبر انقلاب در این‌باره مرور شده است:

  راه علاج مسئله تحریم: توافق هسته‌ای یا اقتصاد مقاومتی؟
هدف دشمن، ایجاد اختلال در نظام محاسباتی و دستگاه محاسباتی من و شما است. در میدانهای دیگر، استکبار نتوانسته است، کاری از او برنیامده است. در میدانهای واقعی، تنها دو عامل مادّی در اختیار جبهه‌ی استکبار بوده و هست: یکی تهدید نظامی، یکی تحریم. استکبار غیر از این دو هیچ چیز در اختیار ندارد. از لحاظ قدرت منطق، قدرت استدلال، توانایی بر اثبات حقّانیّت، دست استکبار بسته است. تنها دو کار میتواند بکند: یکی تهدید نظامی است که مرتّب میکند، یکی هم تحریم؛ این دو هم علاج دارد. تحریم را با مجاهدتِ در باب اقتصاد مقاومتی بایستی خنثی کرد.

این نکته‌ای که امروز رئیس جمهور محترم گفتند؛ قبلاً هم ایشان گفته بودند و این نکته‌ی کاملاً درستی است: برنامه‌های اقتصادی براساس و با فرض ماندن تحریمها بایستی برنامه‌ریزی بشود و تعقیب بشود و تحقّق پیدا بکند. فرض کنیم که این تحریمها ذرّه‌ای و سرِ سوزنی کم نخواهد شد؛ که حالا خود آنها هم همین را میگویند. آنها هم میگویند که تحریمها دست نخواهد خورد، حتّی از حالا شروع کردند که اگر در زمینه‌ی هسته‌ای هم به توافق برسیم، معنای آن این نیست که همه‌ی تحریمها برداشته خواهد شد؛ هنوز چیزهای دیگری هم هست؛ این همان حرفی است که ما همیشه میگفتیم. من بارها در همین جلسه و جلسات گوناگون دیگر عرض کرده‌ام که [موضوع] هسته‌ای بهانه است؛ مسئله‌ی هسته‌ای هم نباشد، یک بهانه‌ی دیگری می‌آورند: مسئله‌ی حقوق بشر هست، مسئله‌ی حقوق زنان هست، مسائل گوناگون فراوان را میسازند؛ جعل کردن و بهانه‌گیری که خیلی مایه‌ای نمیخواهد، دستگاه تبلیغاتی و امپراتوری تبلیغاتی هم که در اختیار آنها است. بنابراین، علاج مسئله‌ی تحریم، عبارت است از همین اقتصاد مقاومتی.
بیانات در دیدار مسئولان نظام ۱۳۹۳/۰۴/۱۶

  تحریمها با پیشرفت علمی بی‌اثر میشود
از لحاظ کوتاه‌مدّت هم اعتقاد بنده این است - یعنى این اعتقاد ناشى از کارى است که کارشناس‌ها و صاحب‌نظرها کرده‌اند - که تحریمها هم - که امروز مسئله‌ى تحریمها یکى از مسائلى است که در ذهنها مطرح است - با پیشرفت علم بى‌اثر میشود. با نگاه کوتاه‌مدّت و میان‌مدّت هم که نگاه کنیم - با قطع نظر از آن آینده‌ى طولانى و بلندمدّت - اگر کشور میخواهد تحریمها که امروز ابزارى است در دست دشمنان ما براى تحقیر ملّت - از تحریم براى فشار آوردن روى آبروى ملّى، غیر از فشارهاى عملى که مربوط به زندگى است استفاده میکنند و تحقیر میکنند؛ اینکه ما از گذشته، در این چند سال مدام تکرار میکردیم که روى مسئله‌ى تحریمها خیلى تکیه نکنید، به‌خاطر این است - [بى‌اثر شود]، با نگاه علمى به مسائل کشور، و توجّه به علم، و پیوند دادن علم و صنعت و کشاورزى - که توضیحات آقایان محترم را در این زمینه‌ها شنیدید - تحریمها بى‌اثر خواهد شد. و ما در این زمینه‌ها میدان کار برایمان باز است و میتوانیم کار کنیم؛ شرکتهاى دانش‌بنیان یکى از اساسى‌ترین کارها در مقوله‌ى همین اقتصاد مقاومتى است که مطرح شده و درباره‌ى آن بحث شده است و مورد تأیید و تصدیق همه‌ى اطراف مسائل کشور قرار گرفته است.
بیانات در دیدار اساتید دانشگاه‌ها ۱۳۹۳/۰۴/۱۱

  باید به توانایی‌های خود متّکی باشیم
ما برای مسائل اقتصادی کشور همه‌ی تلاشمان بایستی متمرکز باشد بر روی مسائل داخلی؛ آن پیشرفتی، آن گشایشی ارزش دارد که متّکی باشد به قدرت درونی یک ملّت. یک ملّت اگر به قدرت خود، به توانایی‌های خود متّکی بود، دیگر از اخم یک کشور، از تحریم یک کشور متلاطم نمیشود؛ این را باید ما حل کنیم.
بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان ۱۳۹۲/۰۸/۱۲

  کاری کنیم که از تحریم و کاهش قیمت نفت عزا نگیریم
امروز بیست‌ونهم بهمن است. سال گذشته بیست‌ونهم بهمن، سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به دستگاه‌های مختلف ابلاغ کردیم؛ امروز یک‌سال گذشته. اقتصاد مقاومتی برای کشور ضروری است؛ تحریم باشد هم لازم است، تحریم نباشد هم لازم است. آن‌روزی که تحریمی هم در این کشور وجود نداشته باشد، اقتصاد مقاومتی برای این کشور ضروری است، لازم است. اقتصاد مقاومتی یعنی ما بنای اقتصادی کشور را جوری تنظیم کنیم و ترتیب بدهیم که تکانه‌های جهانی در آن اثر نگذارد. یک‌روز عزا نگیریم که نفت از ۱۰۰ دلار رسید به ۴۵ دلار؛ یک‌روز عزا نگیریم که آمریکایی‌ها ما را تهدید میکنند که فلان‌چیز و فلان‌چیز و فلان‌چیز را تحریم میکنیم یا عملاً تحریم بکنند؛ عزا نگیریم که اروپایی‌ها کشتی‌رانیِ ما را تحریم کردند. اگر در کشور اقتصاد مقاومتی باشد، هیچ‌کدام از این تکانه‌های بین‌المللی نمیتواند به زندگی مردم آسیب وارد کند. اقتصاد مقاومتی یعنی این؛ یعنی در داخل کشور، ساختِ اقتصادی و بنای اقتصادی جوری باشد که از نیروهای مردم استفاده بشود، کمک واقعی گرفته بشود، برنامه‌ریزی بشود، بنای اقتصادی استحکام پیدا کند تکیه‌ی مسئولان کشور بر این باشد که حرکت اقتصادی کشور را این‌جوری قرار بدهند. اگر این شد، شکوفایی خواهد شد؛ اگر این شد، از تهدید دشمن دیگر نمیترسیم، از تحریم دیگر تنمان نمیلرزد، از پایین افتادن قیمت نفت عزا نمیگیریم؛ این اقتصاد مقاومتی است. تکیه‌ی عمده‌ی اقتصاد مقاومتی هم باز روی مردم است؛ روی تولید داخلی است.
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۳/۱۱/۲۹

  اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات کشور در شرایط تحریم و غیر تحریم
در اینکه گفتیم اقتصاد مقاومتی بهترین راه حلّ مشکلات اقتصادی کشور است شکّی نیست، امّا معنای آن این نیست که ناظر به مشکلات کنونی کشور است ـ که یک مقداری از آن مربوط به تحریم است، یک مقداری از آن مثلاً مربوط به غلط بودن فلان برنامه است ـ نه، این مال همیشه است. اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی، محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک میکند.
بیانات در حرم مطهر رضوی ۱۳۹۳/۰۱/۰۱

  اقتصاد مقاومتی راه مقابله با تکانه‌های تخاصمی
نکته دوم [از مؤلفه‌های سیاستهای مقاومتی]، توانایی مقاومت در برابر عوامل تهدیدزا است که در این سیاستها دیده شده و مورد ملاحظه قرار گرفته. همان‌طور که عرض کردم برخی از عوارض مؤثر بر اقتصاد کشورها تکانه‌های اقتصادی دنیا است که پیش می‌آید؛ مثل همان چیزی که در این سالها پیش آمد و در برهه‌های دیگری پیش آمده که این تأثیر میگذارد برروی کشورها. من یک‌وقتی گفتم، رئیس یکی از کشورهای آسیای جنوب شرقی آمد و با من ملاقات کرد؛ در آن دوره‌ای که در این منطقه آن شکست عجیب به وجود آمد؛ حرف او به من این بود، گفت شما فقط بدانید، ما در یک شب از یک کشور غنی تبدیل شدیم به یک کشور فقیر! یعنی اقتصاد غیر مقاوم این‌جوری است. پس یک عامل برای تأثیرگذاری برروی اقتصادها همین تکانه‌های گوناگون اقتصادی دنیا است که سرریز میشود به کشورها، یک عامل بلاهای طبیعی است که پیش می‌آید، و یک عامل هم تکانه‌های تخاصمی است؛ مثل تحریمها و امثال تحریمها. فرض بفرمایید که در مراکز تصمیم‌گیری، تصمیم‌گیری بشود روی قیمت نفت، یک‌وقت قیمت نفت را مِن‌باب مثال بیاورند به شش دلار، کما اینکه برای ما اتفاق افتاد؛ خیلی از اینها عادی نیست؛ اینها کارهای پیش‌بینی‌شده و مؤثر و به دنبال تصمیم‌گیری‌های مشخصی است که از مراکزی دنبال میشود.
بیانات در جلسه تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ۱۳۹۲/۱۲/۲۰

  هرجا به توانایی دست پیدا کنیم تحریم از بین میرود
یک نکته‌ای را مدیر محترم [مپنا] - آقای علی‌آبادی - در صحبتشان گفتند که مورد تأیید من هم هست و به این نکته هم بنده همیشه توجّه کرده‌ام؛ ایشان گفتند که هر جایی که ما به توانایی دست پیدا کنیم، آنجا تحریم از بین میرود؛ راست هم میگویند. تحریم مال آنجایی است که دست شما بسته است. در هر بخشی که شما بتوانید از خودتان تحرّک و پیشرفت نشان بدهید، طرف احساس میکند تحریم یک کار لَغوی است، کار بیهوده‌ای است، کار ابلهانه‌ای است؛ مثال واضح آن همین موادّ اورانیوم غنی شده‌ی بیست درصد است که ما برای این نیروگاه تحقیقاتی تهران نیاز مبرمی داشتیم. ذخیره‌ی کشور داشت تمام میشد، این نیروگاه میخوابید، رادیوداروها که مورد نیاز بود و در اینجا تولید میشد، از دسترس مردم دور میشد؛ مسئولین در تلاش افتادند که بیست درصد را تهیّه کنند. ماجرای بازی درآوردنِ قدرتمندان دنیا - در رأس همه‌شان آمریکا و بعضی قدرتهای دیگر - سر قضیّه‌ی بیست درصد، یک ماجرای شیرینِ طولانیِ شنیدنی است که چه کردند اینها! ما حاضر بودیم این را بخریم، آنها به انواع و اقسام حیَل متشبّث میشدند که اشکال‌تراشی کنند، تا اینکه بالاخره جمهوری اسلامی به این نتیجه رسید که بیست درصد را باید خودش تولید کند، [امّا] آنها باور نمیکردند که این کار تحقّق پیدا کند و باور نمیکردند بعد از آنکه بیست درصد تولید شد، امکان تولید سوخت از آن به‌وجود بیاید؛ یعنی بتوانند میله‌ی سوخت و صفحه‌ی سوخت به‌وجود بیاورند؛ این کار را هم جوانهای جمهوری اسلامی - مثل شماها - دانشمندان جوان، با هوششان، با ابتکارشان، با مدیریّتهای خوب توانستند انجام بدهند. حالا که همه‌ی دنیا فهمیدند و دانستند که جمهوری اسلامی به این فنّاوری دست پیدا کرده و محصول را تولید کرده و میتواند از این محصول استفاده کند، راه افتاده‌اند، این میگوید از ما بخرید، آن میگوید از ما بخرید؛ میگویند حاضریم به شما بفروشیم؛ امّا تولید نکنید؛ دنیا این‌جوری است. فشار دنیا، بداَدایی‌های قدرتهای گوناگون بزرگ و کوچک دنیا در مقابل نظام جمهوری اسلامی و هر نظام مستقلّی، تابع ضعف و قوّت این نظام است؛ هر جا شما ضعیف باشید، بداَدایی آنها بیشتر میشود؛ هر جا شما قوی بودید، توانا بودید، روی پای خودتان توانستید بایستید، آنها مجبور میشوند مؤدّبانه‌تر با شما رفتار بکنند، منطقی‌تر با شما رفتار بکنند؛ این کلید حلّ همه‌ی مشکلات کشور است.
بیانات در دیدار کارگران در گروه صنعتى مپنا ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
رهبر معظم انقلاب در دیدار های دیگرشان با مسئولین دریک مرحله 10 راه حل کارشناسی برا ی حل مشکلات اقتصادی بیان فرمودند:

* "حمایت از بنگاه های تولیدی متوسط و کوچک"؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای: یکی از لازم‌ترین کارها این است که از بنگاه‌های تولیدی متوسّط و کوچک حمایت بشود.

* " تقویت فعالیت‌های بنگاه‌های دانش بنیان"؛رهبر انقلاب: یکی از کارها این است که فعّالیّت‌های بنگاه‌های دانش‌بنیان تقویت بشود. اینکه ما روی علم و فنّاوری تکیه میکنیم، فقط به خاطر این نیست که میخواهیم نِصاب علمی خودمان را بالا ببریم؛ پیشرفت علم و فنّاوری به پیشرفت اقتصاد کمک میکند؛ بنگاه‌هایی که دانش‌بنیان هستند میتوانند به اقتصاد ملّی کمک کنند.

* "نهضت کاهش خام فروشی"؛ مقام معظم رهبری: یکی از کارهای لازم، نهضت کاهش خام‌فروشی است. اینکه من چندی پیش راجع به وابسته بودن اقتصادمان به نفت اعتراض کردم و در سخنرانی گفتم، ناظر به این است. ما باید کاری کنیم که خام‌فروشی بتدریج کاهش پیدا کند، تا اینکه بکلّی از بین برود؛ باید ارزش افزوده ایجاد کرد.

* "تسهیل سرمایه‌گذاری"؛ رهبری انقلاب: یکی از کارهای اساسی، تسهیل سرمایه‌گذاری است.

* "کاهش واردات کالاهای مصرفی"؛ حضرت آیت الله خامنه ای: یکی از کارهای اساسی ‌کاهش واردات کالاهای مصرفی است.

* "مبارزه با قاچاق"؛ رهبر معظم انقلاب: یکی از کارهای اساسی مبارزه‌ی با قاچاق است.

* "حمایت از کارگر ایرانی"و " مصرف کالای داخلی"؛ رهبر انقلاب: کارگر ایرانی را حمایت بکنند، کارگاه تولیدی داخلی را با مصرف کردن [محصول] آن رونق بدهندکسانی که مصرف‌کننده هستند – که همه‌ی ملّت ما در واقع مصرف‌کننده‌اند – محصولات داخلی را مصرف کنند که من روی این بارها و بارها تکیه کردم و امروز هم عرض میکنم و تکیه میکنم. ‌همه سعی بکنند محصولات داخلی را مصرف بکنند.

* "پرهیز از اسراف"؛ رهبرمعظم انقلاب: پرهیز از اسراف؛ کسانی که اهل اسرافند بدانند، این اسراف و زیاده‌روی و ریخت‌و‌پاش که در اسلام این‌همه مذّمت شده است، سرنوشت اقتصاد ملّی را تعیین میکند؛ اگرچنانچه از اسراف و زیاده‌روی و ریخت‌وپاش اموال شخصی، چه آب، چه نان، وسایل تشریفاتی زیادی در مهمانی‌ها، در عقدها، در عروسی‌ها، در بقیّه‌ی ‌مراسم و چه بقیّه‌ی چیزهای دیگر پرهیز بشود، به اقتصاد ملّی کمک میکند.

* "صحت عمل در تجارت خارجی برای حفظ آبروی ملت ایران"؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای: آن کسانی که در کارهای تجارت خارجی و دادوستد خارجی هستند، میتوانند نقش ایفا کنند؛ نقش آنها هم عبارت است از صحّت عمل، تا بتوانند آبروی ملّت ایران را [حفظ کنند].

. رهبر انقالب در سال گذشته و امسال، دو بار با رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت دیدار کردند. اولی در تاریخ 24 تیرماه و دیگری در تاریخ 7 شهریورماه، بهمناسبت هفته ی دولت. محور این دو دیدار، توصیه ها و راهکارهای رهبر انقالب برای حل مشــکالت اقتصادی کشور و عبور از شرایط خطیر کنونی بوده اســت. نظر به اهمیت این موضوع خط حزب الله در اطلاع نگاشتی به 14 راهکار از بیانات ایشان در این دو دیدار پرداخته است

1 .در جلســه هماهنگی سه قوه روی مسئله تولید داخلی تکیه کنید جلسه هماهنگی رؤسای ســه قوه، تداوم و اثرگذاری بهتر و بیشتر داشته باشد... در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه روی مسئله تولید داخلی تکیه کنید و بدانیــد راههای نجات تولید وجود دارد
2 .فرماندهی واحد اقتصاد کشور • الف( تیم اقتصادی دولت میاندار میدان است؛ این تیم شامل وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنعت، وزارت کشاورزی و دیگر نهادهای مرتبط...چه داخل دولت چه خارج از دولت همه باید با این تیم باید هماهنگ باشند؛ علی الخصوص برای برنامه های تبلیغاتی... صداوسیما باید با این تیم هماهنگ کند. • ب( از دولت حرف متناقض بیرون نیاید... قوی و پرحجم کار کنید و شــبانه روز نشناسید
. 3 .تهیه نقشــه راه اقتصاد که بتواند یک ثباتی را در کشور بوجود بیاورد • الف( مردم و ســرمایه گذاران بتوانند طبق آن برنامه ریزی کنند. • ب( لزوم کمک کردن به کسانی که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند
. 4 رسیدگی جدی به مشــکل بانکها، نظام بانکی و مشکل نقدینگی • الف( ایجاد یک کارگروه دانا حساس پرکار، خطرپذیر و شجاع و فعال شبانه روزی متشکل از عناصر جهادی و مبتکر • ب( نقدینگی را مدیریت کنیــد؛ افزایش نقدینگی و رها کردن آن خطاســت... برای پروژه های نیمــه تمام جاذبه درست کنید تا نقدینگی به آنجا هدایت بشود. • ج( جلوی بنگاهداری بانکها را بگیرید.        5  .تقویت بخش خصوصی • الف( از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنید... اصل 44 قانون اساسی را اعمال کنید. • ب( از تولید گران و صنعتگران بخش خصوصی استفاده کنید
. 6 .برخورد قاطع با متخلف، چه فرد باشد چه دستگاه مسئله معوقات بانکی از همین قبیل است... اعتبار بانکی که نتوانسته خودش را اداره کند سلب کنید
. 7 .استقرار و فعالیت مجاهدانه ستاد مبارزه با تحریم ستادی که در آن شورایعالی هماهنگی سه قوه تشکیل شده... این ستاد اتاق جنگ است.
. 8  .مبارزه واقعی با فساد ِ چشم باز مدیران در مبارزه با مفسد و بستن منافذ فساد مورد نیاز است... از روشهای پیشــرفته برای مراقبت از قاچاق یا سوء استفاده از ارز دولتی استفاده کنید
. 9 .اشراف و اعمال قدرت در مبادالت مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب • الف( مقابله با قاچاق، پولشویی... مقابله با تسلط مالی بر این مبادالت مالی... مقابله با واردات بی رویه... مقابله با مشکل ارز 4200 تومانی که چه کسی گرفته و چه کاالهایی وارد شده. • ب( کارخانهها را به کسانی بفروشید که تولید کنند نه اینکه تبدیل به پاساژ شود. • ج( خرابکاری در اقتصاد مانند مسئله کمیاب شدن پوشک را دنبال کنید

. 10 .حرف زدن با مردم به صورت رودررو بگویید دشمن میخواهد از رخنه اقتصادی استفاده کند و ما نخواهیم گذاشت و به کمک شما احتیاج داریم
. 11 .عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی • الف( لب کالم سیاســتهای اقتصاد مقاومتی، تکیه بر تولید داخلی است که مرتبط است با حل مشکل معیشت مردم. • ب( تالش همهجانبه برای جلوگیــری از تعطیلی یا زیر ظرفیت کار کردن کارخانهها انجام بشود
. 12 .استفاده کردن از ظرفیتها و جلوگیری از بداستفاده کردن از این ظرفیتها • الف( مصرف باالی بنزین در داخل یکی از موارد بد اســتفاده کردن و ذخایر نفت برای تولید بنزین یکی از این ظرفیتهاست. • ب( مسئله توسعهی پاالیشــگاههای داخلی و تولید محصوالت نفتی انجام بگیرد... برای جلوگیری از واردات بنزین و کاهش مصرف بنزین در کشور کار کنید
. 13 .ضرورت تحرک عملیاتی و هدفمند در دیپلماسی دیپلماسی قوی برای مســائل اقتصادی کشور خوب است... در مسائل اقتصادی از اروپا قطع امید کنید
14.اقدام بهنگام و عالج واقعه قبل از وقوع در مسئله تخصیص ارز باید مراقبت صورت میگرفت تا باعث سوء استفاده نشود.
باتوجه به راهکار های فوق الذکر که بخشی از رهنمودهای معظم له در حوزه مسائل اقتصادی ، و به تبیین شعار هرسال درزمینه اقتصادی اشاره نشده ؛ هیچ توجیهی برای دولت نسبت به عدم حل مشکلات اقتصادی وجود ندارد الا اینکه بپذیرد از عناصرهمت، اهتمام ،شجاعت و پیگیری برخوردار نیست .

تاريخ درج خبر: 1399/09/07


براي برگشت به صفحه اصلي اخبار، اينجا را كليك كنيد

صفحه اصلي   درباره ما   فضاي شخصي شما   تالار گفتمان   Site in English

تمامی حقوق استفاده از مطالب سایت محفوظ و متعلق به حمیدرضا ترقی میباشد.